Blog

Wat is er nieuw aan de DynaVap 2020 "M": een update recensie

What’s new with the 2020 “M” by Dynavap: Update review

Look en feel van de nieuwe 2020 "M"

Het nieuwe koetswerk van de "M" ziet er groovy uit in elke betekenis van het woord. Dynavap heeft de nieuwe "M" machinaal bewerkt om hem een ingewikkelder gegroefd ontwerp te geven. Dit nieuwe ontwerp speelt niet alleen op een funky manier met het licht wanneer ik het door mijn vingers rol, het resulteert ook in een meer tactiele ervaring. Het geeft me meer grip tijdens het verwarmen van de punt en stelt me in staat om de luchthavens alleen op de tast te vinden. Hij voelt ook lichter aan, ook al is hij gemaakt van hetzelfde roestvrij staal als de vorige "M"'s en weegt hij in werkelijkheid slechts iets minder dan twee gram minder.

2020M_Look-SW

Meer controle over de luchtstroom met de 2020 "M"

Een van de beste nieuwe functies van de 2020 "M" zijn de twee Chiral-luchthavens, die me zoveel meer controle geven over de luchtstroom. Ik kan nu de luchtstroom vereneren door de ene luchthaven geheel of gedeeltelijk af te dekken, terwijl de enere luchthaven nog steeds een goede hoeveelheid luchtinlaat genereert. Hierdoor kan ik mooie zachte, lichte smaakhits nemen van deze droge kruidenvape.

Of ik kan beide luchthavens volledig dekken weersten trekken en die lange, uitgesponnen hits met diep inademen. 
Ik kan er zelfs voor kiezen om mijn vingertop dicht boven een of beide luchthavens te laten zweven. Dit zorgt voor een interessante wending in de luchtstroom en ik kan echt vortexen en vloeistofdynamische effecten voelen gebeuren in en rond het apparaat. Deze effecten zijn erg leuk om mee te spelen en ik weet zeker dat iedereen zijn eigen tekentechniek gaat ontwikkelen met deze coole nieuwe functie.

2020M_Airport-SW

Met de nieuwe Chiral-luchthavens op de 2020 "M" kun je spelen met de vloeiende dynamiek van de luchtstroom.

Meer smaak, meer damp met de 2020 "M"

De producten van Dynavap zijn altijd van het hoogste niveau geweest als het gaat om smaakbeleving. Met de 2020 "M" heeft Dynavap zichzelf opnieuw overtroffen. De nieuwe controle van de luchtstroom kenmerken maken duidelijk het verschil tussen dit model en de vorige "M"'s, zoals de 2019 en 2018 versies. 
Deze geweldige kleine penvaporizer geeft me toegang tot het volledige smaakprofiel, ongeacht met welk kruid ik hem vulde, en hij raakt zelfs de meest subtiele tonen. 

Het kostte me wat meer tijd om de consistente dampproductie onder de knie te krijgen, simpelweg omdat de nieuwe "M" zoveel meer luchtstroomopties heeft om mee te spelen. Maar toen ik eenmaal de subtiele verschillen ontdekte tussen het gebruik van verschillende torch-lighters en inductieverwarming Ik kwam op een punt waarop ik kon wisselen tussen het nemen van lichte maar terpie-snuifjes en flinke dampwolken. Nogmaals, je zult het zelf moeten uitproberen en ermee moeten spelen totdat je de gewenste methode en cloudconsistentie hebt gekozen.

2020M_Apollo-SW

De 2020 "M" en DynaTec Apollo 2 inductieverwarmer, een match made in heaven.

Aanpassen-een-kom

Als je net zo'n smaakfreak bent als ik, dan zul je dol zijn op deze volgende functie: de "Aanpassen-een-kom". Het idee achter de Aanpassen-een-kom is dat je het filterscherm (aka CCD) naar voren in de punt, waardoor de grootte van de kruidenkom in feite met 50% wordt verkleind. Dit is een functie die we al hebben gezien bij de titanium Omnivap en is geweldig voor microdosering en verspilt minder materiaal als ik voor die enkele "smaakhits" ga. 

2020M_Tip-SW

Met de nieuwe roestvrijstalen punt kun je de kom halveren.

Verlies nooit meer je pet met de Captive Cap 

Het is niet zo vaak voorgekomen, maar ik moet toegeven dat ik in de loop van de jaren dat ik de draagbare vaporizers van Dynavap gebruik, behoorlijk wat doppen ben kwijtgeraakt. Met de “Captive Cap” behoort dit nu tot het verleden. En daarmee bedoelt Dynavap dat ze twee kleine inkepingen aan weerszijden van de dop hebben gemaakt, zodat het nu de groeven op de punt van elk Dynavap-apparaat 'grijpt' en op zijn plaats blijft totdat ik wil dat het loskomt.  


De 2020 "M" past nu stenaard bij je favoriete bong van 10 mm 

De laatste nieuwe upgrade die de 2020 "M" op tafel brengt, is het taps toelopende mondstuk. Door deze nieuwe vorm van het mondstuk past de 2020 "M" precies in elke 10 mm glazen bong, mini-rig of glazen adapter. De NonavonG and HydravonG hadden een vergelijkbare functie, maar die waren gemaakt voor bongs en rigs van 14 mm. Nu kan ik een Dynavap vaporizer gebruiken met bijna elke bong of rig in mijn collectie. O, de vreugde!

2020M_MouthP-SW

De nieuwe, taps toelopende vorm van het 2020 "M" mondstuk.

Volgende lezen

Find the ultimate device for you by asking yourself these essential vape questions
The best vaporizers to use while playing video games

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.